top of page
ChocostickLine_Robot_Assembly v256.png

Extrusie ultrasone snijmachine

Deze machine is speciaal gebouwd met geavanceerde technologie ontworpen om geëxtrudeerde chocolade uit een koelband te snijden en te verpakken. Met zijn veelzijdige ontwerp kan hij eenvoudig worden aangepast aan alle bandmaten en -hoogtes, waardoor hij de ideale keuze is voor bedrijven van elke omvang.

Dus of u nu een klein bedrijf of een grote fabrikant bent, de Extrusion Ultrasonic Cutting Line is de perfecte keuze voor al uw behoeften op het gebied van snijden en verpakken van chocolade. Wacht niet langer - neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

ChocostickLine_Robot_Assembly v256.png

Functies

Onze machine maakt gebruik van ultrasone technologie om de chocolade te snijden, zodat elk stuk nauwkeurig en uniform is. Dit betekent dat u keer op keer hoogwaardige chocoladeproducten kunt produceren, zonder enige variatie in grootte of vorm.

De Extrusion Ultrasonic Cutting Line heeft ook een ingebouwde verpakkingsfunctie. Dit betekent dat uw chocolade in één naadloos proces kan worden gesneden en verpakt, waardoor u tijd en geld bespaart op arbeidskosten.

Automatische dozeninvoer met buffermogelijkheden waardoor de machine ongeveer 20 minuten zelfstandig kan draaien, afhankelijk van de grootte van de dozen

Specificaties

De Extrusion Ultrasonic Cutting Line is ongelooflijk efficiënt, met een productiesnelheid van ongeveer 105/u tot 150 kg/u, afhankelijk van het type product. Dit betekent dat u meer kunt doen in minder tijd, waardoor uw winst wordt gemaximaliseerd.

ChocostickLine_Robot_Assembly v256_inside.png

Een offerte aanvragen

Neem even de tijd om het formulier in te vullen.

Bedankt voor het indienen!

bottom of page