top of page
Still0911_00005.jpg

ChocoMatic

Maak kennis met de ChocoMatic, de innovatieve en interactieve manier om chocoladedozen te verpakken. Zeg vaarwel tegen het traditionele tijdrovende verpakken en hallo tegen een autonome en gepersonaliseerde ervaring!

Functies

Met de ChocoMatic kunnen klanten via onze gebruiksvriendelijke website hun favoriete pralines selecteren en in realtime meekijken hoe hun doos wordt gevuld. Dit creëert niet alleen een opwindende ervaring voor de klant, maar bespaart ook tijd voor medewerkers die zich kunnen concentreren op andere taken.

Onze machine is ontworpen om verschillende maten en vormen van praline te hanteren, en zorgt er voor dat elke doos elke keer perfect verpakt is. Bovendien stelt onze website klanten in staat om hun favoriete selecties op te slaan voor toekomstige bestellingen, waardoor het proces nog handiger wordt.

Functies

ChocoMatic is niet alleen een functioneel en efficiënt geautomatiseerd systeem -het is ook een interactieve en visuele aantrekkelijke aanvulling op uw chocoladeverpakkingsproces.

Met zijn geavanceerde technologie en strak design zal de ChocoMatic zeker indruk maken op zowel klanten als medewerkers.

De grootte en het ontwerp van de ChocoMatic kunnen volledig worden aangepast aan uw branding en styling

Still0911_00006.jpg

Een offerte aanvragen

Neem even de tijd om het formulier in te vullen.

Bedankt voor het indienen!

bottom of page