top of page
Samenstelling_Likrol_Machine_inside.png

Chocoladeketel met doseerpomp

Deze veelzijdige machine is ontworpen om onder enrobers, mouleerlijnen en koeltunnels te worden geplaatst en zorgt ervoor dat uw getempereerde chocolade in perfecte staat blijft en gedoseerd kan worden.

Investeer vandaag nog in onze chocoladeketel met doseerpomp en ervaar het gemak, de precisie en de veelzijdigheid die deze te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Rijpingsketel_edited_edited.jpg

Functies

Met de mogelijkheid om de viscositeit van uw chocolade te veranderen, kunt u met onze chocoladeketel met doseerpomp uw chocolade personaliseren voor de perfecte pralines of ganaches.

Ideaal te gebruiken om te doseren met onze doseerkoppen voor tabletvormen of  pralines, of gebruik een speciale doseerkop voor extrusie op een koelband.

Voorzien van een bedieningsscherm voor het maken van verschillende programma's is onze chocoladeketel met doseerpomp eenvoudig aan te sluiten op elke tempereermachine en smeltketel. Bovendien kunnen we alle verbindingen aanpassen aan uw unieke vereisten, zodat we een naadloze integratie in uw bestaande productielijn bekomen.

De standaardversie biedt een ketel van 80 kg.

Afhankelijk van uw behoeften ontwerpen wij de machine om te voldoen aan uw gewenste capaciteit, functies en aansluitingen

bottom of page