top of page
Samenstelling_Likrol_Machine_inside.png

Cacaobotervorm reinigen  machine

Introductie van de revolutionaire reinigingsmachine voor cacaobotervormen - de ultieme oplossing voor chocolatiers die perfectie eisen. Deze geavanceerde machine is ontworpen om een onberispelijk resultaat op uw vormen te leveren zonder de randen en het oppervlak van uw kostbare pralines te breken. Zeg vaarwel tegen de vervelende en tijdrovende taak van het schrapen en beschadigen van uw pralines, en hallo tegen een naadloos en moeiteloos reinigingsproces.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw chocoladeproductieproces te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat uw pralines er altijd op hun best uitzien, dan is de reinigingsmachine voor cacaobotervormen de perfecte oplossing. Neem geen genoegen met minder dan perfectie - investeer in het beste en ervaar zelf het verschil!

Samenstelling_Likrol_Machine v132_edited.jpg

Functies

De reinigingsmachine voor gespoten cacaoboter vormen is volautomatisch en beschikt over een invoerbuffer en vormen stapelaar achteraan. Dit betekent dat u de machine kunt beladen en al het werk voor u kunt laten doen, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart. 

Het belangrijkste kenmerk van deze machine is het vermogen om uw vormen met cacaoboter tot in de perfectie schoon te maken zonder uw pralines te beschadigen. Dit wordt bereikt door een combinatie van geavanceerde reinigingstechnologie en een zachte aanraking, waardoor elke praline er perfect uitziet. De machine is ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, met een eenvoudige en intuïtieve interface die iedereen kan beheersen.

received_364462615107589.jpeg

specificaties

De standaardversie biedt 350 vormen/u.

Afhankelijk van uw behoeften passen we het ontwerp van de machine aan om aan uw gewenste vormen/u te voldoen.

Keuze uit standaard cacaoboter opvangbakken of geautomatiseerde en verwarmde cacaobotergoten met pomp

Keuze tussen handmatig plaatsen en verwijderen van de vormen of automatische invoer en patroonstapelaar aan de achterkant. deze kunnen worden ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Speciale reinigingsrollen voorzien van voedselveilig MBR-rubber voor een perfecte afwerking  

Samenstelling_Likrol_Machine_inside.png

Een offerte aanvragen

Neem even de tijd om het formulier in te vullen.

Bedankt voor het indienen!

bottom of page