top of page
Still0831_00016.jpg

ChoCobot

Introductie van ChoCobot - het revolutionaire nieuwe geautomatiseerde systeem dat is ontworpen om het productieproces van chocolade te stroomlijnen.

Functies

De voordelen van ChoCobot houden daar niet op. Door het productieproces van chocolade te automatiseren, kan jij ook het afval verminderen en de hygiëne verbeteren. De ChoCobot is de perfecte oplossing voor chocoladefabrikanten die hun productieproces naar een hoger niveau willen tillen.

Functies

De ChoCobot kan autonoom werken, zodat u het aantal gewenste producten kunt instellen en het op zichzelf laat werken totdat de taak is voltooid. De ChoCobot neemt de lege vormen, vult ze met chocolade en stopt ze in een koelkast, haalt de chocolade uit de vormen wanneer deze zijn uitgehard, vult de vormvoorraad opnieuw en herhaalt het proces - allemaal zonder enige menselijke tussenkomst.

ChoCobot is niet alleen een functioneel en efficiënt geautomatiseerd systeem, het is ook een interactief en visueel aantrekkelijke aanvulling op uw chocoladeproductieproces. Met zijn geavanceerde technologie en strak design zal ChoCobot zeker indruk maken op zowel klanten als medewerkers.

Een offerte aanvragen

Neem even de tijd om het formulier in te vullen.

Bedankt voor het indienen!

bottom of page